Ensiluokkaista palvelua jo vuodesta 1989

Auton puhdistus ja vahaus – monipuolinen autofixaus Turusta

Teemme myös monipuolista ja kokonaisvaltaista autofixausta – meiltä hoituu auton puhdistus sisätiloista, lisäksi pesemme ulkopuolelta, vahaamme ja kiillotamme. Tarjoamme palvelua mm. autoliikkeille, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä tahoja. 

Käsinpesumme käsittää useita työvaiheita

 1. Esihuuhtelu
 2. Esipesuaine
 3. Höyrypainepesu
 4. Käsinpesu
 5. Esikuivatus paineilmalla, jolloin saadaan piilossa olevat epäpuhtaudet pois
 6. Huuhtelu
 7. Käsin kuivatus keinosäämiskällä ja silikonilastalla
 8. Viimeistely aidolla säämiskällä

Maalipinnan koneellinen kiillotus

 • Maali- tai lakkapinnan analysointi
 • Kiillotusaineen valinta pinnan mukaan
 • Huolellinen kiillotus pinta- tai muoviosia vaurioittamatta
 • Kumi- ja muoviosien käsittely suojaavalla ja hoitavalla kemikaalilla

Jos kaipaat apua auton puhdistukseen tai vahaukseen, ota yhteyttä ja pyydä ammattilainen apuun!

Puh: 045 78744914 Rieskalänteentie 70, Valion sisäpiha

Puh: 040 1619026 Vesilaitoksentie 2, Raisio

Vahaus

Koneellisen kiillotuksen tai käsinpesun jälkeen arvioidaan auton maali- tai lakkapinta ja valitaan sopiva vahatyyppi, joka on osittain tai kokonaan luonnonvaha. Luonnonvaha on huomattavasti kestävämpi kuin ns. kemialliset vahat, mutta työstöltään vaikeampi. Siksi sitä suositellaan vain ammattikäyttöön.

Verhoilunpesu

Verhoilunpesu voidaan suorittaa kaikkiin auton tekstiilipintoihin niitä vaurioittamatta tai haalistamatta. Verhoilunpesun yhteydessä tekstiiliin imeytetään ns. bakteerin tuhoamisaine, joka jo osaltaan poistaa auton sisätiloista tunkkaista hajua. Vaativampiin kohteisiin, kuten tupakan tai koiran hajuun käytämme otsonointia täydentämään pesutulosta.

Otsonointi

Otsonoinnin eli hajunpoiston sekä verhoilunpesun yhteistuloksella saadaan tekstiileistä tuhottua lähes kaikki orgaaninen esim. home- ja muut bakteerit. Suoritamme myös vesi- ja jälkisammutus-työsaneeraukset sisä- ja ulkopintoihin.

Nahanhoitokäsittely

Nahanhoitokäsittely voidaan suorittaa niin uusiin kuin vanhoihinkin nahkapintoihin. Käsittelyllä voidaan puhdistaa nahan huokosista hyvinkin piintynyt lika ja saada esim. vanhat istuimet näyttämään ja tuntumaan lähes uuden veroisilta.

Sisäpuhdistus

Auton sisätilojen puhdistus käsittää huolellisen imuroinnin, muoviosien pesun ja hoitoainekäsittelyn, kumimattojen pesun sekä lasinpesun. Koiran, kissan tai muun eläimen karvojen poisto verhoilusta ei kuulu sisätilojen peruspuhdistukseen, mutta voidaan tarvittaessa suorittaa asiakkaan toivomuksesta tuntityönä.