Ensiluokkaista palvelua jo vuodesta 1989

Tuulilasit ja tuulilasin vaihto Turussa 

Tarjoamme tuulilasit Suomen suurimmasta valikoimasta

Nykypäivän autoissa on jo ensiasennuksessa autotehtaalla käytetty tuulilasiin tai tuulilaseihin-erikoisominaisuuksia, joita vain Pilkington pystyy tarjoamaan jälkimarkkinoijille. Ei ole mitenkään harvinaista, että auton tuulilasi toimii yhteistyössä auton muiden varusteiden ja elektroniikan kanssa. Hanki siis tuulilasi osaavalta turkulaiselta ammattilaiselta. 

Valikoimassa mm.

  • Lämmitettävät tuulilasit
  • Ääntä eristävät tuulilasit
  • Lämpöä sitovat tai heijastavat tuulilasit
  • Radio- ja gsm-antenneilla varustetut lasit
  • UV-säteilyltä suojaava lasi
  • Sade- ja kosteustunnistinlasi
  • Kameralasit

Lisäksi valikoimastamme löytyy paljon muita erikoisvarusteita, jotka ovat olleet markkinoilla vuosia ja joita on tulossa paljon lisää. Tuuli-, sivu- ja takalasien ominaisuuksiin voit tutustua lisää osoitteessa www.autolasi.fi tai soittamalla meille. Lasimme ovat Pilkington-laatusertifikaatin läpäisseitä tuotteita.

Korkealaatuista työtä ja laadukkaita tuotteita

Henkilökuntamme on koulutettua ja osaavaa. Käytämme asennustyössä tuotteita ja tarvikkeita, jotka ovat tarkoitettuja vain autolasien asennukseen. Niin sanotut yleisliimat eivät kuulu nykypäivän autoihin, joiden lasit ovat korin kantavia rakenteita. Liimat ovat testattuja huipputuotteita, siksi annamme asennuksillemme 2 vuoden takuun auton normaalikäytössä. Erikoislasituksissa, esim. ralliautoissa, metsäkoneissa ym. takuu annetaan tapauskohtaisesti. Tuulilasin asennuksen jälkeen vastuu esim. kolaritilanteissa on asennusliikkeellä. Tuulilasin on kestettävä turvatyynyjen laukeaminen irtoamatta.

Ylivoimainen Glass-Tech-Systemin menetelmä

Glass-Tech-System-tuulilasinkorjaukset ovat olleet yrityksemme kivijalka jo vuodesta 1988. NASA:n kehittämä menetelmä on mielestämme laadultaan ja lopputulokseltaan ylivoimainen. Olemme tehneet n. 30 000 tuulilasin korjausta Glass-Tech-System-menetelmällä tuhansille tyytyväisille autoilijoille.

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Tuulilasien vaihdoista johtuvat kustannukset ovat vuosi vuodelta kalliimpia korvattavia vakuutusyhtiöille. Siksi useimmilla vakuutusyhtiöillä on tarjottavanaan tuulilasivakuutus, jossa korjaaminen onnistuu ilman omavastuuosuutta. Soita tai tule käymään. Me teemme vahinkotarkastukset ja yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.