Ensiluokkaista palvelua jo vuodesta 1989

Turkulainen pelti- ja kolarikorjaamo 

Kolarikorjauksissa hyväkään maalari ei pelasta huonosti tehtyjä peltitöitä.

Hellman Yhtiöt Oy on ammattitaitoinen pelti- ja kolarikorjaamo toimipaikkana Turku. Me suoritamme pienet pelti- ja kolarikorjaukset lähes kaikkiin merkkeihin. Kolarikorjaamomme kunnostaa autosi niin hyvään kuntoon kuin mahdollista. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hellman Yhtiöt Oy on ammattitaitoinen pelti- ja kolarikorjaamo toimipaikkana Turku. Me suoritamme pienet pelti- ja kolarikorjaukset lähes kaikkiin merkkeihin. Kolarikorjaamomme kunnostaa autosi niin hyvään kuntoon kuin mahdollista. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Asiantuntevaa palvelua ammattilaiselta

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua pitkällä kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa kysymyksissäsi kolarikorjauksiin liittyen. Ota siis yhteyttä meihin jos haluat että kokenut ja ammattitaitoinen kolarikorjaamo suorittaa sinun korjauksesi.

Siirry vahinkoilmoituksen tekoon: Pohjola, Fennia, Turva, If, Lähitapiola, Pohjantähti ja Folksam.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hellman Yhtiöt Oy
Valurinkatu 1
20360 TURKU

Y-tunnus: 1541337-7
Puh: 020 7209100

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hellman Yhtiöt Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.